La darrera entrada!

Bé amics…això s’acaba!
Finalitzem la nostra activitat en aquest projecte. Ha estat dur i ens ha servit de mirall per fer-nos veure els nostres errors i les nostres virtuts. Penso que la idea que vam tenir al principi era molt bona però que la posada en pràctica no ha estat gaire eficient. La passivitat del grup ens ha lastrat sobremanera. Tinc la sensació que hem esperat a que la companya que coordinava ens digués el que haviem de fer (i això no és just). Trobo que les eines que ens van donar al principi eren suficients per dur a terme la feina però que ens hem resistit a fer-les servir per desconeixença (penso jo) i vam preferir tirar amb eines que tenim més per mà (facebook o gmail -en el meu cas el gmail no gaire-). Haig de dir que són perfectament vàlides també, però que el cas de facebook és una eina potser més personal i no ens conectem per fer feina sino per “xafardejar” o deixar que ens xafardejin les nostres novetats. Veure com un company està disponible a la xarxa i no et respon als missatges perque deu estar fent alguna altre cosa amb algú proper al seu cercle no crec que sigui profitós perquè pot conduir a pensar: “està passant de mi”.
També hi ha coses bones…..he trobat moments en que he tingut problemes per afegir-me al blog el company m’ha ajudat. O no he sabut com fer alguna cosa sobre la wiki o la bibliografia i he trobat suport al fòrum (una gran eina que em sembla que tothom oblida). El fòrum em sembla la millor eina de l’aula!!!!! És l’espai on tots els alumnes es donen suport de veritat sense tenim en compte els interesos personals – des de aquí vull donar les gràcies a tots els alumnes que amb les seves aportcions han fet més fàcil la feina de tothom-.
La crítica dels companys del nostre projecte he pogut ser conscient d’algunes coses que no hem utilitzat bé i d’altres que podriem haver aprofundit més.
La creació i sobretot l’ús del blog i la wiki els he entés perfectament en aquest assignatura. Veient els problemes que el nostre grup ha tingut sembla desproporcionat dir-ho però que no hàgim fet les coses de manera ordenada no vol dir que les hagim deixat de fer.

Potser el que ens ha fet trontollar aquesta projecte ha estat la mala coordinació i planificació. La segona PAC no ens va anar gaire bé i a la tercera vam intentar, amb planificació prèvia, tenir les coses absn d’hora i poder arreglar petits detalls, cosa que va fer que la nota millorés, però tot i així vam arribar tard i des del primer dia hauríem d’haver seguit una planificació de manera estricta. Amb les festes i vacances de Nadal, ens hem separat encara més els membres del grup i hem hagut de tirar endavant el projecte els pocs que ens seguíem comunicant, així que no tothom ha fet la mateixa feina i aquí hem pogut veure el grau d’implicació cap el treball de cada membre i quan hem tingut dubtes o problemes ja hem acudit directament a aquell membre que sabíem que ens contestaria i ens marcaria el camí per acabar el projecte a temps També volem donar les gràcies als companys que ens han revisat el projcte, ajq ue gràcies als seus comentaris hem anat arreglant el millor possible tot el que ens deien. Això és tot. Esperem que els que hagueu llegit el nostre projecte l’hagueu gaudit!

Salut i molta música!

Aquesta entrada s'ha publicat en Autoavaluació grup i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s